Minnesmästare bland topp 3 i talang 2018 och talang 2019

Både 2018 och 2019 har minneskonstnärer deltagit i talang och gått vidare till finalen och röstats fram till topp tre bästa talanger bland akrobater, dansare och musiker.

2019 var det Marwin som först imponerade med att memorera telefonnummer och favoritaktivitet hos 60 olika tjejer från publiken i sin bejublade speed-dating akt.

Uppvisningen imponerade såpass att den fick Alexander Bards golden buzzer vilket skickade Marwin direkt vidare till finalen, där han memorerat kreditkortsnummer, utgångsdatum, det tresiffriga ccv numret samt en pinkod till 1000 kreditkort. Det hade nog blivit svårt att få tillgång till publikens kreditkort för att göra numret så det handlade naturligtvis om fiktiva kreditkort som han memorerat in i förväg.

Marwin memorerar 1000 kreditkortsnummer, utgångsdatum ccv-nummer och pin kod i finalen i talang 2019

2018 var det Jonas von Essen som gick vidare till final efter att på två timmar ha memorerat namnen på 500 personerna som satt på respektive publikplats vilket gav en golden buzzer från David Batra och därmed skickade honom raka vägen till finalen.

I finalen visade han upp att han memorerat 50 000 decimaler på pi vilket tog honom vidare till topp 3 finalister i talang 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *